Bă, cât de mișto a fost la Gala SuperBlog din Mamaia!

A trecut una bucată saptamană plus alte câtteva zile de când s-a terminat Gala SuperBlog de la Mamaia, Hotel Aurora, gazda evenimentului. Am asteptat sa se mai astearnă gandurie, imaginile, ca sa pot scrie pe-ndelete despre eveniment. Nu s-au asternut, umblă hai-hui din cauza ultimei probe, cea a Olimpiei. E și (a)normal de altfel (vezi limba șpargă promisă):

Am șugulit gustiros maleandrul,
Că hulipa mi-a rișcat făleandrul
Murcănind pițai o loașcă mare,
Olimpia, focoloși la graștii n-are!

🙂

Evenimentul in sine a adunat mai mult de 50 de bloggeri din toata țara. Da, e WOW! e bune! Sa mor io, dacă nu! E super-mega-hiper-TARE să ne vedem atâția la un loc. Bineințeles cu o porție consinstentă de bloggeri olteni fara de care n-ar mai fi distracție, praz, glume și iz de grai oltenesc. Aici ii amintesc printre altii pe de-acum celebrii slash celebrele Daniel Botea #invinoveritas, Emil Calinescu #arogantoriunde, Silvia Puiu #nicetomeetyou, Alexandra Calinoiu #oolteancădeplasată, Raluca Brezniceanu #ceamaiok, veniti la pachet cu o #PisicăNeagră pe numele ei de scenă, cu șapcă și glugă trasă, Georgiana Mihailă, bloggo-hip-hoperița teleormaneancă, parcă.

Ne-am strans destul de mulți, pentru ca dincolo de concurs, premiere si Gală, evenimentul ăsta înseamna să ne vedem, sa ne intâlnim si in plan fizic, nu numai virtual și-n LIVE-uri pe FB sau Insta. Dacă o mână dintre aceștia ne mai vedem pe ici-pe colo, cei mai mulți au avut oportunitatea să dea mâna in sfarșit unul cu altul, dincolo de tastatură și ecran.

Asta e mișto la SuperBlog. Connecting People, ca și Connexul de odinioară. Asta e ceva ce merita apreciat cu adevarat. Pentru că ne strânge pe toti cei care suntem implicati prin bloggosfera, cu atat mai mult când mai si participi la o competiție de genul. Mulțumesc Claudiei si lui Albert, cei care tin acest eveniment de doua ori pe an, prilej de mare sarbatoare, networking, socializare creativă, injurături constructive printre dinții minții, mângâieli pentru suflet si vorbe cu multă energie pozitivă. LIKE!

#Aricica Ioana Razk a venit de peste mări si țări, eu n-aș fi venit… HA! poate că aș fi venit! Respect pentru ea că s-a rupt din străinătățuri ca să ne vedem. Iar. Andrei Cenușă s-a coborat dâmd talpă Golfului lui, din nordul țării până la mare iar vecina mea de comună din Ilfov, Mihaela Vasilescu #exolendezazburătoare m-a șocat cu prima baie in mare pe anul acesta in timp ce eu nici cu picioarele-mi n-am intrat, Olimpia Sapunaru #proba18rulz ne-a incantat cu povestile si premiile ei hand-made super-mega-deosebite si încarcate cu energie pozitiva, Radu Țuglea #celmaiviolet ar fi vrut sa facă pe gazda impreuna cu Gi Gigel aka Givan #turcturc din Navodari, dar s-au întalnit la mijloc și nu și-au putut disputa ograda, așa că ne-au mai delectat cu povestioare din zona litoralului, iar Nașa Agurița #morleșinamândouă este din zi in zi mai fresh decât multe puștoaice de liceu. Love and Peace, coane! Alina Gheorghe, am mare admirație pentru tine și mă bucur că te-am putut revedea! 🙂

Un mare LIKE pentru Diana Slav #constantawalkingtour și ideea de  a vizita vechea Constață la pas. Mă înclin, pentru că în afară de Mec, Mall, cazinoul Vechi din Mamaia, cazinoul din Constanța, Delfinariu… ăăă, altceva nu mai știu. A, mai era și statuia lui ovidiu și Farul Genovez (doar cu numele). Da, deci în afară de astea, despre care mai ștam ceva Basic, AM AFLAT O GROAZĂ (in sensul bun) de lucruri mișto, povești frumoase, emoționante sau triste despre ”peninsula” constănțeană. Mulțu!

Cu riscul de a-mi lua castane (mi le dau singur) că nu am mai amintit și pe alți colegi bloggeri, dar mi-e foarte somn și se știe că un blogger neodihnit naște monștri. La propriu. Exact ca-n Alien. Și la cât de ”influence-eri” suntem îi împuiem, naibii, și pe alții.

Felicitări Raluca Ilie și Oana grozavu pentru că m-ați băgat la mijloc. E #binidităt acolo între voi, pentru că locul 2 era targetul meu, chiar dacă am trâmbițat în articolul de înscriere că voi câștiga Spring-ul. 🙂

Hai, gata! Ne vedem in toamnă la start, cu motoarele turate și cu inimi furate-n minți luminate. Apropo, lăsați locul DOI liber că am rezervare. Parol, monșer!

18403700_10212736273060079_5748554918912349160_n

18268147_10212706195348155_3948475531597856523_n

18300885_1334243596659756_6201965915782619162_n

8 Replies to “Bă, cât de mișto a fost la Gala SuperBlog din Mamaia!”

  1. #celmaiviolet zici? Lasă că mă schimb eu la faţă până la toamnă! 😛
    Mă bucur că te-am reîntâlnit şi din păcate am constatat că nici două zile nu ajung ca să stai la poveşti!

  2. Nice to meet you too 🙂 Cea mai faina chestie mi s-a parut cand am mers cu autobuzul descoperit, deoarece tu si fetita ta erati in spate si, fara sa vreau, auzeam ce vorbeati. Nu ca era ceva iesit din comun, dar era placut sa asculti o discutie tata-fiica, asta pt ca si eu sunt foarte apropiata de tatal meu. Si s-a simtit bine! 🙂 Si mi-a placut si faza cu Bieber (tot pt fiica ta) din iarna. Succes in obtinerea locului II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *