Cum să obții cele mai bune sucuri naturale prin presare la rece – Hurom

Hurom – Campanie de informare națională  cu Influenceri
(Bloggeri si Vloggeri)

Având în vedere că cei mai multi dintre noi, persoanele adulte, nu consumăm atât de multe fructe pe cat ar fi necesar pentru a ne lua aportul de vitamine, cică 81% ar fi procentul celor care preferă altceva decât fructele, am decis ca împreună cu Hurom care este lider mondial la categoria asta de storcătoare de fructe la rece, sa mergem cat mai aproape de adulti, prin intermediul influencerilor din online, adică bloggeri si vloggeri. Avem alături de noi cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom, Generația 3 seria Alpha, Hurom HZ Alpha.

Cum? Teoretic (și practic) vom lovi adânc în piață, dacă mi se permite exprimarea, atât in cei care urmăresc ceea ce se scrie prin online cât și pe cei care consumă conținut video. Targetul principal este alcătuit adulți, chiar dacă vom ajunge la ei prin intermediul celor cu vârste cuprinse intre 8 ani si 16 ani, poate chiar mai jos având in vedere cat de mari consumatori de YouTube sunt copiii.

Practic ajungând la cei mici vom ajunge și la cei mari, adulții, inevitabil. Un pahar de suc proaspăt stors pentru cel mic, aduce garantat unul și pentru adult, pentru că este imposibil sa nu-ți fie poftă de un suc proaspăt, natural, stors cu atâta rapiditate și ușurință cu ajutorul storcătorului de fructe Hurom. Mai mult decât atât, trebuie menționat că acest storcător se poate folosi și pentru a pasa hrana bebelușilor, pentru prepararea diverselor feluri de înghețată, pentru supe, șerbeturi sau smoothie-uri, devenind un aliat în lupta kilogramelor în plus dacă îți dorești să îmbrățișezi un stil de viață cât mai sănătos.

 hurom

Chiar in momentul in care scriu despre prezenta campanie, sunt acompaniat de un pahar de suc de struguri. Altfel spus, must. Asta dupa ce am stors, niste portocale pentru fii-mea. E greu să stai deoparte și să nu deguști și tu un astfel de suc când ai o mașinărie destul de smart la îndemână.

Fructe se găsesc la orice colț de stradă și indiferent de anotimp. Iar când zicem colț de stradă ne referim la magazinele de proximitate care sunt in numar mare si bine aprovizionate cu fructe si legume. Așadar, dacă ai fructe la discreție, de ce să nu duci o viață mai sănătoasă? De ce sa iei o sticlă de băutură racoritoare carbogazoasă sau nu, când de aceiași bani poti lua fructe si să bei ceva 100% natural?

Alegând bloggeri si vloggeri cu niște comunităti interesante și de calitate, poti ajunge cu usurință la consumator. Practic, fiecare astfel de blogger și vlogger, având la dispozitie câte un storcator de fructe Hurom HZ Alpha, se poate face cate un review (sau mai multe) scris, foto, video etc. astfel incât sucurile naturale născute din presarea la rece să aibă impact maxim in mediul online ca apoi toata lumea să cumpere și să experimenteze în offline, gustul desăvarșit, bun, proaspăt, al fructelor stoarse până la ultima picatură.

Mai mult decat atât pentru a avea impact și mai mare, câțiva bloggeri si vloggeri selectați, vor oferi câte un astfel de storcator cadou (giveaway-ul vestit din online) prin tragere la sorți, în funcție de numarul de oameni înscriși în campanie (eventual cu un formular in care sa introducă date personale pentru contact) iar celor care nu caștigă acest storcator să li se trimita pe mail un cupon sau cod cu reduceri storcătoare Hurom, pentru achiziția celui mai nou stocator prin presare la rece, Hurom HZ Alpha.

Videourile obținute de la vloggeri, vor fi împinse în online prin campanii sponsorizate pe facebook, targetate corespunzător pentru un impact cât mai bun și pentru a ajunge la publicul țintă, adică persoanele adulte cu vârste cuprinse între 25 si chiar 60 de ani, funcție de conținutul fiecărui vlogger și cui se adresează. Este o plaja larga, dar care oferă o bună targetare când vine vorba de public adult sau tânăr.

hurom


SLOGANURI? Avem!

 

Se vor folosi unul sau mai multe sloganuri, în funcție de cum se ”mulează” mai bine pe text sau video:

Hurom – cel mai bun aliat împotriva căderilor de energie!
Savurează un suc proaspăt chiar acum, iar energia-ți va reveni… BOOM!
Rămâi COOL cu-n suc proaspăt, stors la RECE!
Hurom – probabil cel mai bun suc natural pe care-l poți obține prin stoarcere!
Crează-ți o viață mai sănătoasă! Hurom.


Hashtaguri?

#HuromNatural #StorsLaRece #HuromDaily #EnergiePicCuPic

 

ATENȚIE! – FunnyQuotes de aruncat pe net! 🙂

NU vom folosi în aceasă campanie oameni îmbrăcați promoțional în storcătoare de fructe!
NU vom face campanii video având ca subiect Hurom, in chip de Roast (vezi roast-urile de pe youtube).
NU vom scrie intenționat sau din greșeală numele Hurom cu doi de R. Riscăm să ne adresăm unui cu totul alt public ce sigur nu consumă fructele așa. Nici măcar semințele de floarea-soarelui.
NU se vor folosi pietre pentru a le stoarce, încercând să demonstrăm ca storcătorul Hurom HZ Alpha poate scoate apă și din piatră seacă. N-o s-o facă!

NU se vor stoarce haine ude! Nici măcar ciorapi!
NU puteți stoarce cu ajutorul storcătorului Hurom HZ Alpha: idei, secrete, laptele pe care l-ați supt de la mamă, bani de la părinți, creiere, glandele câinior sau a punctelor de grăsime umane (uh!) etc.
NU luați nici storcătorul, nici numele Hurom în deșert… pentru că acolo nu o să aveți ce stoarce!
NU încercați să umflați cauciucurile autoturismului cu ajutorul storcătorului. Nu se poate fizic, sub nicio formă!

NU mixați muzică cu ajutorul storcătorului pentru că nu va ieși un hit de radio. Cel mult o piesă dubstep pe care n-o vor băga în seamă decât fanii genului.
NU introduceți animale vii in stocător. Nu va fi o priveliște prea frumoasă!
NU stoarceți lacrimi. Asta o puteți face numai printr-o vizionare a unui film siropos, alături de un pahar de suc proaspăt obținut cu ajutorul Hurom HZ Alpha.

🙂

Deci, să-i dăm drumul! Mai jos este un clip făcut special pentru această campanie!

 


Articol pentru campania Hurom si SuperBlog 2017

hurom

One Reply to “Cum să obții cele mai bune sucuri naturale prin presare la rece – Hurom”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.