Despre o Bucătărie Magică așa cum nici cu Gândul nu gândești

Mi-am permis să trag un VIDEO cu o scurtă prezentare, pentru că eram atât de entuziasmat de provocarea venită cu prilejul SuperBlog încât am simțit că SomProduct poate scoate o energie extrem de bună din mine și din oricine poate rezona cu ceea ce oferă acest magazin online. Ești gata pentru puțină magie? 🙂


Dau o Garsonieră micuță, inimoasă, pe o Casă adevărată, spațioasă!

Când ne-am propus să ne facem casă, inima a început să-mi tresalte. Nu, nu de la bugetul ce era necesar construirii efective cât și pentru avize și proiecte, ci de la faptul că începeam să conștietizez, atât eu cât soția, că vom trece de la garsoniera noastră micuță, la o casă în toată regula.

O casă cu mai mult de o baie, cu mai mult de o cameră, cu living și dormitoare, cu pod, cu dressing, cu balcoane și terasă pentru savurat cafeaua afară, iar cireașa de pe tort, dacă mi se permite, va fi BUCĂTĂRIA. Mare, cu Caps Lock scri pentru că va împărți spațiul comun cu al livingului,  un loc de luat masa fără să ne mai înghesuim la micuța masă din bucătărioara garsonierei, dându-ne coate. 😀

Îți dai seama ce înseamnă pentru cineva căruia îi face plăcere să gătească, o bucătărie utilată cu tot ce este necesar? Fără a fi o bucătărie minusculă, cu lucruri puse la vedere și cu locul lor bine definit? Cu un aer de nou, cu o imagine desprinsă, parcă, din vestitele cataloage tipărite sau online la care doar visai frumos?

Pentru noi bucătăria și locul de luat masa vor fi cele mai teribile lucruri de rezolvat. Dacă la fii-mea în dormitor se cam știu ce piese de mobilier vor fi, ce culori și felul în care va fi aranjat totul, la dormitoare nu suntem pretențioși, la fel și în living. La bucătărie, în schimb, chiar va fi o provocare pentru că ne va fi greu să alegem.

 

Alege cu grijă imaginea viitoarei bucătării

Plecăm de la o bucătărie ce este pe o culoare închisă, un wenge, iar soția și-ar dori, după noile discuții de cuplu și de familie (deși fii-mea nu are nicio opțiune legat de bucătărie), o bucătărie de culoare albă! Un pic pretențioasă (culoarea) și nu prea, depinde cum privești.

Dacă eu, care sunt responsabil cu praful prin casă, privesc bucătăria de culoare albă ca pe ceva cu adevărat LIGHT pentru praful omniprezent, soția se gândește obsesiv de la cât de multe lucruri se poate păta albul ăla. Și nu sunt puține ca număr! 😉

Iar dacă amintesc că suntem în plin sezon cu gemuri, dulcețuri și alte asemenea delicatese oferite de toamnă, nu văd un deznodământ prea ok. Totuși dacă mă gândesc la ce bunătăți delicioase ne vom deda pe timpul iernii, altfel pot vedea și pune problema, nu?

De fapt, nici nu văd o problemă, în adevăratul sens al cuvântului, pentru că dacă ai tot ce-ți trebuie în bucătărie și acționezi în consecință, lucrurile se vor liniști, atmosfera se va calma, gemul de gutui se va întinde smooth pe felia de pâine, iar prosoapele de bucătărie ne vor scoate din impas cât ai zice cuvântul magic: SomProduct.

Supercalifragilisticexpialidocious

Ce este magic la SomProduct? Gândește-te la un magazin online care-ți va duce dorințele la un nivel superior, iar faptul că poți accesa acele dorințe te va face să zâmbești, să simți că viața poate fi la superlativ, iar experiența vieții de zi cu zi se îmbunătățește simțitor.

Într-o bucătărie care emană energie, care îți zâmbește și în care găsești la locul lor fiecare: tigaie, pahar, bol, oală, cuțit, farfurie, carte de rețete, prosoape de bucătărie sau căni, este o bucătărie magică. Și nu glumesc! Magia asta a bucătăriei este specială, chiar și când nu ești un priceput al gătitului. Să-ți explic și de ce o văd așa specială.

De câte ori nu ai tânjit după o bucătărie din aia ca în fotografii de catalog? Complet utilată, culori extrem de bine alese, potrivite, lumină blândă, ordine și curățenie absolută? Visul acesta este mai aproape decât poți crede, cu magazinul online SomProduct.

Gândește-te puțin, închide ochii, simte, transpune-te din bucătăria în care te afli, din camera în care șezi, către ACEA bucătărie! MAGIC! Așa-i că dacă vei fi în bucătăria mult-visată, felia cu unt pe care o vei savura va fi cea mai tare delicatesă? Sau un simplu ceai de tei, devine cea mai tare licoare pe care ai băut-o vreodată? O adevărată poțiune magică! 🙂

La fel vei ”păți” și un banal cartof prăjit, ori chiar cu o ciorbă de văcuță cu smântână. În schimb dacă mastercheful din bucătărie își va face de cap și se va lăsa purtat de vibe-ul ăla mișto al bucătăriei, cu o quesadilla sau niște sarmale neaoșe, cu mămăliguță, îți vor gâdila zenul și papilele gustative într-un mare fel.

Viitor cu iz de poveste gătită la foc mic și gust desăvârșit

Da, pentru că o astfel de bucătărie chiar merită lăudată, pentru că dacă ai o bucătărie care poate deveni o prelungire firească a ta, care îmbie la experimente și experiențe culinare care mai de care mai sofisticate, poți deveni cel mai tare masterchef din familie și, poate, cale de trei cartiere, cine știe? 

De abia așteptăm să fim parte din poveste. Deja, acum când scriu aceste rânduri, casa noastră este ”la alb” la interior (exact cum este în clipul de mai sus). Povestea se deapănă, poveste se scrie, se trăiește și se reconfigurează cu fiecare etapă de care trecem. Suntem mai aproape ca niciodată de visul nostru. Mult a trecut, puțin a mai rămas, iar răbdarea este aproape inexistentă, ne-am consumat toate resursele DAR privim frumos spre viitorul apropiat.

Întotdeauna va fi speranță când ai parteneri de nădejde și cu care ai o chimie specială.
Da, un fel de magie bună, caldă, pozitivă.

Articol scris cu gândul la o bucătărie de vis, pentru SomProduct și SuperBlog 2018

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *