Ce au în comun o pereche de blugi negri, un tricou negru și pantofi sport? Pe mine

Dacă am avut vreodată o pereche de blugi preferați?

Pai, bă băiatule, eu vin din vremurile în care aveam numai o SINGURĂ pereche de blugi! Rar se întâmpla să ai două sau trei perechi de blugi în același timp, iar pe aia de-o aveai, o purtai până se tocea de tot, iar după aceea, fie îi luai și îi făceai scurți, fie…  nu mai știu ce se întâmpla cu ei. Probabil se duceau în RBF,  Raiul Blugilor Folosiți. Acolo unde dispar și șosetele din mașina de spălat, nu?

Eu am fost genul care tăia blugii și… (hai, cu tobele) pe urmă îi și desenam cu pixul, scriam tot felul de logouri, eram un fel de grafitti umblător. Imi pare rău că au plecat în Raiul Blugilor Folosiți, toți cei pe care i-am avut, înainte de a avea ceva fotografii. Totuși se întâmpla acum vreo 25 de ani. Uuu, mult sau cum?!

O pereche de blugi de bărbați era maximul în acea perioadă, că doar nu era să umblu cu pantaloni la dungă, iar de trening… Așa că îi purtam la școală, la plimbare prin oraș, la discotecă sau la întâlnirile cu gagicile, gen. Ii spălam des, iar când o făceam, ieșeam plănuit pe-afară, să nu care cumva să nu ies în pantalonii mei preferați în care făceam furori. Sau cel puțin așa credeam eu.

1999 – Prodigy Style

Acum, însă, am vrut să repet experimentul, nu că nu aș avea mai multe perechi, dar chiar n-am. 🙂 E, sunt vreo cinci, dar din cele cinci, tot una ți-e mai dragă, nu? Aia, ultima pereche cumpărată.

Whatever, am vrut să văd dacă pot rezista cu  singură pereche de blugi o întreagă săptămână. Bine, nu văd de ce nu, problema care s-a pus a fost… să nu plouă. N-a plouat, deci, totul a fost chill pentru că poți asorta perechea de blugi cu orice.

Bine, dacă mai arăți și bine, cu trup care n-a văzut fast-food din greu – n tinerețe, nu acum – sigur nu va fi o problemă. Așa că pentru prima zi de experiment, Luni, blugii mei negri, au fost asortați cu o pereche de pantofi sport albi cu dungi negre și tricou negru.

Marți, dacă tot sunt trei ceasuri rele, mi-am luat pantofi sport negri, blugii negrii și tricou negru. Simplu nu? Prea.

Miercuri, zi de post, sau cam așa ceva, am renunțat la pantofii sport și am trecut pe ghete bărbați, cu tricou negru cu un imprimeu funny.

Joi, deja nu mă mai suportam, așa ca am zis să schimb tricoul negru cu un alt tricou negru, si pantofi sport negri cu dungi albe. Blugii rezistă, la fel și colegii și prietenii. Incă ma mai suportă.

Vineri deja iese cu scandal. Tricourile negre se bat pe mine, care sa mă îmbrace. Blugii aleg tricoul și… un sacou casual. E un pic mai rece. Pantofii sport mă fac să arăt, mai mult decât cool. Cel puțin așa cred eu, fetele nu sar pe mine, ok, nu știu ce pierd.

Sâmbătă! Deja blugii mei negrii nu mă mai suportă, vor cu tot dinadinsul sa ma trimită să-mi iau pantaloni mai scurți și sa le dau o pauză. Nu vreau, așa că n-au încotro.

Duminica,  este ultima zi de experiment. E chiar mișto ziua asta. Nimeni nu are nimic împotriva. Nici eu, nici ei, nici ăilalți, nici soția, nici cățelușa familiei, nici… bine, doar soția mai strâmbă din nas. E normal, ce să mai. 🙂

Faza e ca am avut șapte zile sa schimb șapte ținute. Oficial, singurii neschimbați au fost pantalonii, dar restul, deși schimbați, au fost tot cam în același ton, pentru că ăsta mi-s eu. Experiment reușit? Da.

Hai, continuăm cu Luni, da? 😀

1999 – Another Life, Another Body 😀

foto: arhiva personală, pe bune!

Articol scris pentru SuperBlog 2018

One Reply to “Ce au în comun o pereche de blugi negri, un tricou negru și pantofi sport? Pe mine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.