Circul Orlando

Am fost la circ. Dupa muuult timp. E vorba de cel mai mare si singurul circ privat din RO, cum singuri zic chiar ei. Showul a durat 2 ore, cu o pauza de 15 min. pentru a instala cusca pentru dresura de lei. Am fost foarte placut surprins, de… tot. Nu ma asteptam. Cortul e complet, ca un circ normal, static. Are tribune in amfiteatru, gen, cu bancute. Cred ca incap cu usurinta 800 de oameni. Plus scaune in fata langa arena, pt un bilet mai scump si sa fii acolo, langa actiune. Si poate te trezesti cu o punga de floricele in cap, de la clovn 🙂

Show-ul a avut hula-hop (adica o fata de o fata de invarte cercuri de-alea pe ea), un ventriloc (de la Romanii au talent) interactiv cu publicul si foarte misto, jongler (cel mai rapid conf Guinness Book si Orlando), clovnul Pepino (cu gaguri si momente haioase), dresura de lei (impresionanta), dresura de cai pur-sange arab, si ponei pur-sange… ponei :), Orlando  care este si directorul circului (cel de la Romanii au talent, si cel mai tanar director din Europa), a avut cele mai multe numere (unul “zburator”cu o fata, unul cu echilibristica foarte bun, cel cu formele geometrice de indemanare vazut si la tv la Romanii…), spectacol cu foc de indemanare si flacari pe gura,

Nu au fost numere de iluzionism, sau “la trapez” (dar aici este cel cu Orlando, agatat si zburand pe-acolo).

     Copiii si publicul adult, au fost foarte impresionati, si pretul biletului este ok pt show, avand in vedere ceea ce s-a presentat. Apropo de numere, majoritatea sunt efectuate de oameni din alte tari. Romani par a fi doar Orlando, prezentatorul, posibil clovnul, si ventrilocul + oamenii “buni la toate” de pe acolo.

      Una peste alta merita, daca-i prindeti pe undeva prin tara. Azi se incheie evenimentul de la Bucuresti, parcarea Orhideea Carrefour.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dlDc2mp7asQ&feature=player_embedded]

9 Replies to “Circul Orlando”

  1. salut ! Anul trecut am fost si eu pentru prima data la circ ( pentru ca am castigat 2 invitatii le un oconcurs 😀 )! am vazut in special dresură de animale salbatice si am fost placut impresionat ! M-aș mai duce încă o dată la sfârșit de an !

  2. Geniali elefantii…am fost si eu la Orlando, e prima oara cand pasesc in alt circ besides Globus. Dar parca tot Globus are spectacole reusite…parerea mea.

  3. nu am prins numar cu elefanti, in funtie si de ce numere au pe stagiune. am ramas impresionat pentru ca sunt o mana de oameni care umplu un show de 2 ore, full, si este foarte frumos. la Globus as mai incerca si eu, cu fii-mea sa mai vedem si altceva, plus ca mi-ar aduce aminte de copilarie si mai mult.

    1. Ah, si a mai fost un circ, dar acum imi scapa numele, cu animale acvatice, in parcare la Cora Pantelimon. Foarte frumos si spectacolul lor….Globus insa merita toti banii, si intr-adevar , ne aduce aminte de copilarie…

  4. Acum m-am intors de la spectacolul circului Orlando in Ploiesti si vreau sa spun ca merita vazut de la mic la mare. Toate numerele au fost absolut spectaculoase. Daca aveti ocazia, mergeti cu toata increderea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.