FocusFoto creeaza o poveste in care tu poti fi personajul principal

Nu zic ca ma leaga o prietenie destul de misto de un om deosebit, ca sa nu se creada ca-i fac un favor. Deci nu stiti asta de la mine, ok? 🙂
Ce vreau eu sa zic este ca acest prieten, Cristi, pe numele lui de pe scena vietii (hai c-am zis-o pe asta!), are un skill aparte si o viziune mai altfel, incat este dedicat frumosului. Un frumos ce vine din suflet, din experienta, din har sau din noroc. Dar norocul ti-l cam faci singur, asa ca…

El trage! Nu trage oricum si in oricine, ca nu-I vreun 007. El trage un pic mai altfel. Isi alege oamenii in care trage, ca sa iasa treaba buna si asa cum trebuie, de “corason” cu oameni frumosi si deschisi la ce-i nou, la ce-i vechi si cumulat sa iasa ceva deosebit. Dar cel mai frumos este faptul ca oamenii il aleg pe el. Pe el, omul, prietenul, profesionistul.
Are si un partener care-l ajuta si viceversa. Sunt parteneri in treaba asta cu… trasul, ca sa iasa treaba buna de tot. 🙂
focusfoto“Trasul” e un fel de a spune, in general, in lumea asta a fotografilor, atunci cand faci pur si simplu… fotografii. Ei trag, eu trag (sunt si eu un mic impatimit al fotografiei), tu tragi, toata lumea trage, mai ales de cand cu era asta a camerelor foto ce se regasesc si pe o guma de sters sau pix.
Acum, na, nu orice camera foto face si fotografii. Poze fac toate camerele foto, dar fotografii pot face doar acelea ce sunt manuite cu maiestrie. Fotografii care sa conteze, fotografii care sa spuna si sa transmita emotii acum, dar si peste 50 de ani.
Cristi, are in dotare niste instrumente tare misto de facut fotografii. Ele-s misto asa… din constructie, ca-s profi,  dar in mainile lui, si cu ochiul lui magic, viziunea si multitudinea de fundaluri si locuri cu adevarat inspirate, ating cote atat de inalte incat… Bai, ce s-o mai lungesc, chiar face fotografii frumoase!

Asa ca, vorba aia: las imaginile sa vorbeasca de la sine. Nunti, botezuri, fotografii personale, evenimente private, copii surprinsi in cele mai frumoase instantanee etc.
Se poate sa ai amintiri cu adevarat frumoase. Lasa-i pe ei! 😉
Si daca tot sunt aici pe incheiere, ii puteti contacta si va puteti delecta cu o portie de Seal (fundalul sonor) si fotografii frumoase chiar la ei pe site.www.focusfoto.ro sau pe facebook aici. (care de altfel mi-a si folosit ca sursa foto pentru imaginile de mai jos)

mireasamireasa albamireasa frumoasape calla picniccu cel micbaldachinafara in gradina

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.