Cum a fost în concediu la Mamaia, powered by Hotel Aurora, cum s-ar zice

Având în vedere că ”avem bani de ne enervează”, cum ar zice poetul, ne-am propus ca anul ăsta sa nu mai mergem pe la greci sau bulgari, ci să o ardem loco, aci la marea noastră. Da, da, știu, prețuri mari la cazări vs. ce oferă comunitatea și stațiunea, dar noi nu suntem vamaioți, noi suntem mamaioți! Ok, am ars-o și pe la Eforiki în tinerețea aia de bebelușie a fii-mii crezând că acolo e pe chill așa. Probabil că ne-am înșelat. Probabil.

Ca să nu o mai lungesc, am stat două nopți la Hotel Aurora (pentru că le aveam gratis dintr-o campanie pe care o desfășurasem cu/pentru ei, că d-aia sunt o țâră blogger) și alte 5 nopți la Vila Pontica din Mamaia-Sat, mai spre Năvodari așa (revin cu articol separat).

Nimic mai relaxant decat mare, aer, soare, Mamaia #hotelauroramamaia

O postare distribuită de marius mandache (@mandacheofficial) pe

La Aurora, te poți simți bine dacă treci peste faptul că e un fost hotel din anii 70, cred. Este in plin proces de renovare al camerelor si dacă ai norocul sa prinzi o astfel de cameră, nu-ți vei da seama că stai la două stele (superioare, spre trei stele), ceea ce e foarte mișto. Probabil că până la anul vor fi renovate mult mai multe, dar având în vedere că este un hotel foarte mare, cu prețuri de buget, renovarea se face treptat, dar este de apreciat!

Hotelul fiind spre zona de început a stațiunii, înspre Aqua Park, oferă șansa de a avea acces la mâncare ieftină și suveniruri la tot pasul. Vezi autoserviri, shaormerii, delfini și flamingo gonflabili, gogoși și porumb fiert etc. Nu-i chiar pe gustul meu zona, dar e de buget, cum ziceam. La fel și oamenii, e un mix interesant, nu intru în detalii că s-ar putea să mă înșel.

Hotel Aurora are piscină nouă, modernă, cu multe șezlonguri și bar. Când zic modernă, să nu te aștepți la cascade și fântâni arteziene de tot felul, care mie îmi displac oricum. Am avut șansa să mă bălăcesc cu fii-mea într-o piscină decentă, liniștită, care în zona cu apă adâncă e chiar mișto având în vedere că puțini se încumetă să înoate pe acolo.

Dă și tu un Follow pe Insta, că nu te doare-n click de mouse! 🙂

Prețuri normale la bar, un pic mai greu de găsit o umbrelă bună pentru a nu fi bătut prea tare de soare, dacă te retragi mai spre hotel pe un șezlong, poți avea chiar umbră naturaă de la un copac din apropiere (tip!).

Micul-dejun noi l-am platit separat și se ia la restaurantul inens hotelului, care are și terasă. Nimic de comentat, un mic-dejun cu cafea si suc la discreție, mâncare la fel. Tip bufet, ai ce să alegi. Cât să te energizezi pentru mare sau pentru piscina din apropiere.

Dacă vii cu mașina, ai parcare în fața hotelului, o parte fiind cu taxă pentru că este a Primăriei, sau pe strada ce merge paralel cu faleza, dacă ai noroc să prinzi acolo un loc. Noi am avut. De mai multe ori. 🙂

Deci, plusuri mari: camerele mai mult decât plăcute, cu vedere spre mare, dotate cu frigider, AC și TV cu ecran plat, balcon mare, piscină bună, personal foarte amabil, pat suplimentar la cerere (contra cost), baie decentă, lifturi rapide, apă caldă etc.

Minusuri: turiști fie cu copii mici, fie turiști în vârstă, lifturi rapide DAR mici, hotel de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.