Raluca, VREAU să ne IUBIM în Paris așa cum n-am făcut-o (parcă) niciodată!

Povestea începe în urmă cu 8 ani…

Și se întâmpla pe Fast Forward, cum ar zice francezul. 😉 Eram pentru prima dată într-o țară străină și dacă tot era For The First Time – cum ar zice același francez – departe de casă, am zis s-o facem în stil mare. Așa că am mers la Ruse. 😀

Ha! Te-am păcălit umpik! Am lăsat Ruse-ul bulgăresc pentru mai târziu și am fugit la.. PARIS! Da, ”madmoazelă” – cum ar zice irlandezul (blink!) –  am ajuns în patria iubirii absolute printr-un concurs. De împrejurări.

Un City Break Christian Tour într-o toamnă plumburie (dar numai într-o singură zi) în cel mai romantic oraș din Europa sau din lume. Așa am auzit prin târg că-i zice. Eram cu soția, Raluca, dar și cu cea de care nu ne-am despărțit niciodată de când a venit în lumea noastră, Alexia, desigur. Așa că DE UNDE ATÂTA IUBIRE ”D-AIA”? O altfel de iubire plutea printre noi.

Pe atunci, Ale, așa cum o alintăm noi, avea vreo patru anișori și a făcut față cu brio avalanșei de nou din viața ei: aeroport, lume diferită, metrouri, limbi necunoscute, produse necunoscute și… Disneyland Paris! Aia a fost cu SUPER-WOW!

NU a fost o vacanță a iubirii în sensul ăla (!), de romantism absolut și dulceag cu iz de ”remember” pentru muuult timp, cu săruturi fierbinți, pasionale, blah-bah-blah…. pentru că nici nu avea cum să fie.

Însă după această minunată mini-aventură, ne-am tot propus să ne întoarcem și să o ardem pe modul ”romanticește” așa, ca la a carte, #cumarveni. Pe străzile încărcate de istorie și cu un sărut lung sub un felinar, în miez de noapte. Numai că nu s-a mai întâmplat asta, timpul a tot trecut și ne-am tot îndepărtat de acest GOAL (da, francezul încă îmi suflă-n cască).

În inima mea aia de romantic adolescentin, mă tot trezesc brusc cu imagini aievea în care simt din nou FIORUL. Acel Fior, if you know what i mean! (Garcon, mă lași?).

Și unde ar fi mai potrivit să simți din nou, să dai un Restart, un Refresh relației, dacă nu în Paris?

Grădinile Versailles

 

Raluca, hai să ne iubim la Paris!

Exact! De ce nu am face treaba aia cu reînnoirea jurămintelor? De ce să nu stau în genunchi și să-ți mai cer mâna o dată în Parc de Monceau sau Grădinile Versailles? De ce să nu te uiți în ochii mei cum o făceai și în urmă cu mai bine 15 ani și să ne atingem buzele lângă Caruselul de la Hotel de Ville?

Să ne ținem în brațe și să privim Sena de pe un mal sau de pe o scurtă croazieră cu un vaporaș? Raluca, de ce să nu ne iubim pentru prima dată și sub Tour Eiffel?

Să te țin din nou de mână, să-ți simt căldura palmelor, să ne pierdem pe străduțe vechi pe Rue Des Barres sau s-o ardem mainstream pe Champs Elysees… Apoi să mergem și să facem cardurile praf la cumpărături prin mall-uri sau prin outlet-uri, inimile noastre merită să fie și îmbrăcate cu stil. 😛

Plimba-te-aș prin Jardin du Luxembourg! Plimba-m-ai prin Parc du Belleville!

Plimba-ne-am și iubi-ne-am așa cum nu am mai făcut-o de atât de mult timp! Am uitat de noi. De NOI.

Turnul Eiffel

De doisprezece ani suntem TREI și iubirea noastră am pus-o pe HOLD.

Avem nevoie de un timp al nostru, de un loc al nostru. Am nevoie de privirea aia care a fost și nu o mai regăsesc. De un surâs sincer în timp ce-ți țin mâinile pe o măsuță din aia rotundă în fața unei cafenele, oricărei cafenele din Paris. Momentul nostru de AMOUR se poate consuma în orice loc și moment în Paris. Well, aproape orice loc. 😉

Gândește-te numai la ce delicii dulci am atenta, ia dacă seara ne alegem o terasă a unui restaurant micuț, cozy, cu flori frumoase, cu muzică de atmosferă, live și un vin bun de tot, dulce, cum îți place ție… așa-i că ne vom iubi ca pe vremuri?

In toată nebunia asta, poate că ne vom cocoța și până sus în turn că, na, e așa de ”instagramabil” view-ul că e chiar musai să ajungem. Nu, că sărutul ăla din vârful Parisului, nu-l vom pune, îl vom păstra doar pentru noi, pentru sufletul și inima noastră, să ne aducem aminte de noi peste ani că ne-am iubit și acolo.

Așa cum ne vom aminti că ne-am iubit și rostogolit și pe iarba Grădinilor Tuileries ori pe insula St. Louis printre alți turiști și străini ce se vor uita cu admirație la noi, ușor invidioși pe ceea ce avem noi la cei 35+ ani pe care-i avem, mai ales eu. 😛

Tineri, frumoși, nebuni și iubăreți nevoie mare. Log Out de la viața de familie exact cât durează un City Break în Paris, cât să mai uiți de grijile de părinte. Un MARE Log In și Check In în vibe-ul ăla boem al Dragostei cu puteri Absolute.

Te invit și pe tine, te provoc să încerci… Nu, nu să încerci, ci să o faci, așa cum zicea și Yoda, care nu era nicidecum un Latino-Lover interspațial (sau o fi fost în tinerețe, poate fac ăștia vreun prequel):

DO OR DO NOT. THERE IS NO TRY


Deci, te provoc să (re)experimentezi dragostea la Paris. ACUM!

Fă-o pentru tine, pentru ea, pentru el, pentru VOI. Iar ca totul să decurgă așa cum plănuiești, recomand de asemenea să mergi pe mâna experimentată a unei agenții de turism, pentru o experiență completă și fără evenimente neplăcute ce ar umbri cumva întreaga experiență.

Cum de mai bine de 21 de ani Christian Tour oferă și facilitează drumul către visul fiecăruia de a ajunge în destinațiile dragi, îi recomand cu căldură, așa cum o pot face și cei peste un milion și jumătate de turiști care au beneficiat de servicii, bilete avion Christian Tour și  oferte city break.

Gata cu scrisul că mă duc să împachetez pentru Paris.
Să pun și un inel acolo?
😉

#remember2010


 

Articol scris cu drag pentru SuperBlog 2018 și Christan Tour.

 

One Reply to “Raluca, VREAU să ne IUBIM în Paris așa cum n-am făcut-o (parcă) niciodată!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.