Slănic Moldova și Moldavia Best – perechea ideală pentru o vacanță reușită

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mă leagă niște amintiri tare faine de ținuturile Moldovei noastre și zona Bucovinei. Și nu vreau sa amintesc aici despre Bicaz, Ceahlău, Vatra Dornei ș.a.m.d. Nu, despre partea aceea am mai vorbit și o să mai vorbesc și în alte articole, cel mai probabil.

Voi vorbi despre o destinație, o localitate, o stațiune care se află un pic mai jos pe hartă, așa cale de vreo 3 – 4 centimetri, depinde la ce tip de hartă te uiți și care este dimenisunea ei, desigur. 🙂

SLĂNIC MOLDOVA, da, despre ea este vorba. Vestită pentru aerul curat, pentru locurile alea perfecte pentru relaxare, pentru zen de calitate și pentru izvoarele minerale. Bonus?

Oho, aveam și un bonus gras, dacă mai adaugi pe lista obiectivelor turistice: traseul ”300 de scări”, cheile și cascada Slănicului, Cazinoul Slănic Prahova, pârtia de schi Nemira și vestita salină Târgu Ocna care se află la numai 14 kilometri distanță, sunt premise importante pentru ca sejurul sau perioada petrecută pe aceste meleaguri să fie un real succes, iar toată lumea sa fie fericită, mai ales ca sunt locuri numai bune de fotografiat și de pus pe rețelele sociale gen facebook și instagram. 🙂

Știu că nu sunt munți înalți, dar culmile acelea domoale chiar îmbie la relaxare, la contemplare, la visare sau chiar s-o iei ușor la pas prin Perla Moldovei, așa cum mult timp a fost denumită această minunată stațiune balneo-climaterică.

Acum, dacă tot te-am adus prin intermediul acestor rânduri prin acest loc frumos, ar fi cazul să-ți recomand și o unitate de cazare în Slănic Moldova, nu? Să știi unde ar fi indicat să tragi dacă vei ajunge prin zonă.

Ideal ar fi dacă te vei caza la Vila Moldavia Best, să mai fii cu niște prieteni pentru că vila se închiriază la întreaga capacitate, adică vei avea la dispoziție 4 camere + living, respectiv 8 locuri.

Ca să știi! Toate camerele au baie proprie cu duş şi televizor cu ecran plat, să nu te plictisești în caz©ă vremea e nefavorabilă și vrei să rămâi prin viluță.

Ai, desigur, și internet wireless gratuit ca să te dai pe net fără a avea grija datelor de pe telefon.  Mai mult, având terasă proprie şi foisor cu grătar, o să te îmbie la stat și insmirat aerul curat în timp ce poți pregăti masa.

Bucătăria este complet utilată şi dotată cu: aragaz pe gaz, hota electrica, cuptor electric, cuptor cu microunde, aparat încălzit apa, filtru de cafea, prăjitor de pâine, 2 frigidere. Ce poți să-ți dorești mai mult, huh? 🙂

Vila Moldavia Best se află la o distanţă de aprox. 2km de centrul staţiunii şi la aprox. 1.4 km de pârtia de schi NEMIRA, şi este printre cele mai bune alegeri pentru cazare în Slănic Moldova. Este poziţionată pe malul drept al râului Slănic, iar dacă aveți de gând să mergeți cu copiii, este și loc de joacă, numai bun pentru cei cu energie în exces: tobogan pentru cei mari cu platforma; tobogane pentru cei mici ;leagan pentru cei mai mari; leagan pentru cei mici;groapa cu nisip etc.

Asa că nu uita, dacă îți propui să ajungi în zonă, citește cele căteva rănduri așternute aici și vei putea avea o vacanță așa cum nici nu visai, într-un mic colț de rai din România noastră, care nu contenește să ne surprindă plăcut, atunci când ne propunem s-o explorăm pe îndelete.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.