Cum este, în realitate, Men In Black International?

Am fost la o primă vizionare, cea de presă, a filmului ce urmează să apară, chiar pe 21 iunie 2019. Practic, poimăine, cum ar veni.
Men in Black International, a 4-a partea a vestitei francize ce mi-a bucurat ochii în trecut, cea cu Will Smith si Tommy Lee Jones, mi-a plăcut. Nu zic că n-aș fi vrut să-l văd tot pe Will Smith și-n partea asta, dar probabil că nu m-ar fi dat pe spate. Bine, nici MiB de 2019, nu e WOW, dar văzut la IMAX și dacă mergi fără a avea cine-știe-ce așteptări, este un film bun de văzut la cinema. Pe bune!

Experiența IMAX face ca aproape orice film să te impresioneze ceva mai mult decât dacă l-ai vedea pe un ecran standard, dar MiB International se poate vedea lejer și într-un 3D de bun simț, pentru că nu efectele speciale sunt plusul ăla baban, ci chimia dintre personaje, tipul de umor pe care-l tot experimentează Thor ăsta, Chris H., cu nume imposibil de ținut minte, peisajele și scenografia.

Distribuția e una destul de mișto, dacă te gândești la Liam Neeson, Tessa Thompson (vezi Thor Ragnarock) și Emma Thompson (cam singurul personaj care mai apare și-n trecutul seriei). In plus, ca umorul să aibă o infuzie de… și mai mult umor, cineva a avut ideea de a introduce un personaj interesat, cu vorbele la el, dar de la care aș fi vrut să aibă mai multă carismă și originalitate.

“Men in Black: International” aduce noi elemente, efecte și personaje, inclusiv unele createdigital. Realizatorii au optat pentru o scenografie în stil Art Deco, iar filmările s-au realizat înLondra și New York, în piaţa aglomerată din Marrakech, în deşertul Merzouga, la Tanger și în Ischia, o insulă din Marea Tireniană. Specialiștii în efecte speciale s-au întrecut în inventivitate, iar costumierii și cascadorii nu s-au lăsat mai prejos: agenții au acum costume negre special reinventate pentru lupta cu extratereştrii, echipamente high-tech ultimul “răcnet” și mașini super-sofisticate – un Jaguar SJ6, un Lexus RC F și o motocicletă zburătoare.

“Men in Black: International” aduce noi elemente, efecte și personaje, inclusiv unele create digital. Realizatorii au optat pentru o scenografie în stil Art Deco, iar filmările s-au realizat în Londra și New York, în piaţa aglomerată din Marrakech, în deşertul Merzouga, la Tanger și în Ischia, o insulă din Marea Tireniană. Specialiștii în efecte speciale s-au întrecut în inventivitate, iar costumierii și cascadorii nu s-au lăsat mai prejos: agenții au acum costume negre special reinventate pentru lupta cu extratereştrii, echipamente high-tech ultimul “răcnet” și mașini super-sofisticate – un Jaguar SJ6, un Lexus RC F și o motocicletă zburătoare.

Producţia realizată de Amblin Entertainment și Parkes+MacDonald Image Nation și prezentată de Columbia Pictures, în colaborare cu Tencent Pictures, durează 115 minute, este recomandată audienței generale și distribuită în România de InterComFilm Distribution.

Concluzia? Merită aproape două ore din viața ta și prețul biletului, alături de un popcorn și un suc. Enjoy!

1233076 – MEN IN BLACK: INTERNATIONAL

3 Replies to “Cum este, în realitate, Men In Black International?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *