Cavalerul Jedi, din mine, are o propunere pentru tine: SĂ SCHIMBĂM VIITORUL!

V-am spus că sunt un mic cavaler Jedi? Nu? Ei bine, da, exact ca-n ”Star Wars”. Probabil, cunoscătorii, mi-ar spune că-s Padawan (adică învățăcel, cum ar veni) că numai cei aleși ajung Jedi. Alții ar zice că mă știu din Star Trek, da, sunt cei care nu fac diferențe între cele două filme SF cum nu fac nicio deosebire nici între ”Cele 50 de umbre ale lui Grey” și ”Moromeții”. No offence! (râsete!)

Puterea mea nu stă-n sabia laser așa cum ai crede. Nu, nu am sabie laser, ce naiba, suntem in 2017, locuiesc pe undeva lângă București și conduc un Logan 🙂 De une atâta laser? Poate numai la Măgurele să fie, dar nici ăla nu-i gata. Ce am, în schimb, este o… ȘTAMPILĂ! What? Da, o ștampilă! De fapt, mai multe ștampile.

”Sunt un cavaler Jedi, toți rămân marcați după o întâlnire cu mine!” ar putea suna ca un slogan. In sensul bun. Știu la ce te gândești când zic ștampilă! Ți-am zis că sunt și un mentalist bun? Așa trebuie să fie un Jedi Master.

Deci… zic Ștampilă iar tu te gândești la obiectul acela folosit de doctori, de firme la facturare, plus alte documente oficiale, nu? ”Ooh, Boring…” cum ar zice poetul.

Nu zic, avem nevoie de ele, dar așa cum eu am trecut la nivelul Jedi, e timpul pentru ca și aceste ștampile drăguțe să trecă la nivelul următor,, având în vedere că se vor folosi din ce în ce mai puțin în anumite documente oficiale conform unor dispoziții apărute. Pentru asta m-am aliat cu o forță reală în lumea ”armelor neconvenționale și total funny”, numele ei este COLOP! (aplauze șu urale!)

colop
I Am Ready!


COLOP? Sună ca un… Ciclop, dar ăla e din alt film cu super-eroi. X-Men, parcă. Filmul nostru, însă, este real! Avem nevoie de o nouă ”armă împotriva plictiselii”, de o ștampilă care să se trezească în sfârșit la viață. Prea a stat aruncată prin sertare, pe birouri prăfuite, pe lângă oameni surmenați și plictisitori. (ba-dum-tss!)

Ștampila noastră a avut putere, putere de decizie, putere de a face ceea ce vrea. Era o unealtă a celor ce luau decizii importante, a celor ce țineau morțiș să devină totul oficial sau… banal. S-au dus vremurile în care ștampila ave prestanță, atitudine, ceva regesc. A devenit, însă, acel lucru de care oamenii, în curând se vor lipsi, îl vor da la o parte din activitățile pe care le desfășurau, iar noi trebuie să o ducem acolo unde n-a fost vrodată.

Acea ștampilă veche s-a dus rău de tot în Partea Intunecată. Este timpul să o luminăm! Nu,  nu cu lanterne. S-o luam cu noi în partea plină de Lumină, de frumos, de idei neimitate, de fantezie, de nebună necesitate, de prietenie, de schimbare. (aplauze!)

Pășește alături de mine și de COLOP, în lumea ștampilei noi. NOUA ȘTAMPILĂ în Noua Lume! Să-i dăm puterea pe care nu a avut-o niciodată, dar la care a tânjit atâția ani, făcând lucruri fără pic de personalitate, dar de o reală necesitate. 

Imagineză-ți puțin, gândește-te, pentru că adevăr grăiesc când spun că viața ștampilei, cea pe care o știai, este pe sfârșite. Vine transformarea, vine vremea ei, vremea ta, vremea voastră! A new friendship!

COLOP a încercat să dea o mână de ajutor celor ce se întrebuințau de ștampilă în activitățile de zi cu zi. Și-a dorit ca lumea lor să fie mai frumoasă, mai colorată, mai plină de viață, de frumos. A încercat, și a reușit, să personalizeze ștampilele, și pe afară și pe dinăuntru, ca să fie uneltele supreme în ”lupta” zilnică a oamenilor cu nebunia documentelor oficiale și nu numai.

Am reușit însă să visez VIITORUL cu COLOP. Eu un biet Jedi uitat, alături de el Atotputernicul Ștampilelor, un aliat de nădejde, conducând un Logan, vom schimba lumea în care traim. Îndrăznim să putem și vom reuși! (curcubeu, vă rog!)

Și, DA, COLOP știe mai multe cu Laserul decât mine! Compact Laser îi zice și face o grămadă de chestii pentru gravări, producția de ștampile și pentru personalizări. Păstrăm această ”cireașă de pe tort” pentru când lumea va fi pregătită. Vor fi alături de noi CL40, CL350, CL460. Avem. Avem mulți prieteni cu Laserul la ei. Să nu mai zic de celebrele, de-acum, Ștampile Electronice. Rămâi marcat. Pe viață! 🙂  (urale!)

colop

VĂD o fetiță mică ce își cară o ștampilă mai mare decât ea, roz, parcă, ce se distrează de minune lăsând urme, pe un perete alb-imaculat. Are atâta bucurie în ochi, chicotește când aplică acea ștampilă cu diferite elemente, cu animăluțe, cu fețe funny. Aplică, fuge la măsuță, își schimbă repede printerul și revine. De multe ori. Atât cât crede ea că este maxim de creativă, de bucuroasă că peretele acela alb, plictisitor, devine o operă de artă pentru ea și pentru ceilalți ce-l vor privi și se vor minuna. (aaaw…)

VĂD tineri cu propria ștampliă, la purtător, cum ”își marchează teritorul” intr-un mod de bun gust, neinvaziv, menit să lase urme a trecerii lor pe acolo, și revenind după mai mulți ani să-și redescopere ”micuța semnătură” acolo unde a lăsat-o. (DAB!)

VĂD tineri care își concep propria ștampilă și o promovează în rândul celor cu care interacționează, vezi evoluția You Tube, pentru a fi și mai vizibili. Oriunde! 

VĂD firme care nu-și mai pun ștampila pe documente, ci o folosesc la evenimente. Un altfel de ”tatuaj” numai bun de promovat direct pe pielea sau hainele celor prezenți. Așa, să fie FUN 🙂

VĂD ștampile, care se vor personaliza ușor și atât de diferit, cu o simplă aplicație descărcată pe smartphone. Practic, vei avea la îndemână atât de multe modele de ștampilă încât posibilitățile-ți vor fi nelimitate. Creativitatea fiecăruia nu va mai cunoaște limite. (un Candy Crush, pls)

Viziunea noastră – a mea și a lui COLPOP – nu se oprește aici. Am vorbit numai de câteva viitoare utilități ale ștampilei care sunt sigur că se vor întâmpla. De fapt, chiar acum, în acest moment viitorul începe să se creioneze. Sau, dacă mi se perimte, să se ștampileze. 🙂

Sunt un cavaler Jedi care își încearcă puterea alături de COLOP cu scopul vădit de a clădi o altfel de lume. Puterea este de partea noastră pentru că ne dorim asta. Pentru că noi credem în puterea creativității și a mesajelor trimise prin intermediul acestor minunate instrumente.

Sunt Mandache, sunt un cavaler Jedi, toți rămân marcați după o întâlnire cu mine!” 🙂

 

Articol ștampilat cu suflet pentru SuperBlog 2017 și COLOP

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.